Smartlog v3 » Henriemilie » Gemt men ikke glemt - af ligesindede og pårørende!
Opret egen blog | Næste blog »

Henriemilie

Recoverycoach, underviser, erfaringsekspert og dyreven: Udsatte gi'r jeg én stemme!

Gemt men ikke glemt - af ligesindede og pårørende!

5. Oct 2009 23:19, Henriemilie

Det er uhyggeligt, at ingen synes at have vilje eller lyst til at understøtte psykisk syge og sårbare, der er endt op i Granhøjens kløer – hvor terminologien er ”Han skal bare have pisken!” og en totalt forfejlet professionalisme – eller rettere udebleven og ikke ønsket i i Granhøjens regi, hvor medarbejderne tilsyneladende mener, at deres egne unger kan gøre deres arbejde – hvorfor sådanne gentagne gange har været ansat – og også med konsekvenser for voksne mennesker, der pludselig ser sig dirigeret og kommanderet rundt med af en nittenårig, der end ikke har kunnet fuldføre sin gymnasietid. Eller, som det skete – én  blev omgående fyret grundet samkvem med beboer, men at man end ikke reflekterer over sådanne grove fejl og svigt – under eksisterende yderst kritisable forhold på Granhøjen i Odsherred – ikke blot foruroliger mig på mine venners vegne – det er indignerende og særdeles groft.

Bjarne Birk skulle hugge brænde tre timer grundet sukkersyge, siger de, kunne man ikke finde mere motiverende og hyggelig motionsform. Nej, for brændet skal bruges. Han får ikke et egentligt skulderklap, men en ekstraregning på 21.000 kr. efter han stod frem – som han skal betale ud af egen lomme. For lidt opkrævet husleje – sikke'n redelighed!

Bjarne birk blev også forsøgt tvunget ind på deres ny plejehjem for færdige psykiatribrugere, men én der er vant til at hugge brænde og lave mad - gøre indkøb og gøre rent - der er noget galt i danmark!

Hvem skal ofres næste gang, en stikker hovedet ud af busken. For man kan ikke leve under sådanne forhold, uden at blive hårdere belastet - som psykisk syge i forvejen er det!

Jeg skriver dette brev for egen regning – så kan I fortælle mig, at rønnebærrene er sure – og jeg skal tro jer – rønnebær har ikke min interesse – men andre til modsætning kerer jeg mig om skrøbelige udsatte, der ikke ved, om de skal vælge gaden, eller det helvede de lever i hele deres liv – isolerede og fortabte et sted, hvor visitationssamtalen videooptages, hvilket synes mig groft og siger mig en del om Granhøjens mangel på forståelse for målgruppens vilkår. Og empati med samme!

Verden set med mine øjne!Henriette Buemann Jensen
Henriette Buemann Jensen

Har du noget skarpt på dig? - Ja, min tunge:

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

fotoke.net - Arnfoto.blogspot.com

Tags